Премії Верховної Ради України молодим вченим

Міністерство освіти і науки України проводить набір претендентів на здобуття Премії Верховної Ради України молодим вченим bit.ly/3sIrKvK. Прийом документів триватиме до 01 березня 2021 року.

Документи та роботи претендентів на здобуття Премії ВРУ подаються закладами вищої освіти, науковими установами, підприємствами України згідно з Інструкцією bit.ly/3qzpVPO.

З урахуванням складної санітарно-епідемічної ситуації в Україні та відповідних обмежень документи та роботи претендентів необхідно розміщувати в електронному вигляді за покликанням: bit.ly/2LShxfr.

Такі дії дадуть змогу структурному підрозділу МОН здійснити перевірку поданих документів за формальними ознаками та забезпечать дистанційне ознайомлення з документами членів комісії Міністерства освіти і науки України з відбору претендентів на здобуття Премії ВРУ молодим ученим, іменних стипендій ВРУ України для молодих учених – докторів наук та розгляду наукових звітів стипендіатів.

Документи та інформацію щодо претендентів та їх робіт, які розміщені за наведеним вище посиланням, на флеш носії та в паперовому вигляді мають бути ідентичними.

Адреса для прийому документів:

01601, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16, кім. 201;

Директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України.

З метою збереження цілісності кожного набору документів та робіт прохання складати їх у пакети для транспортування.

Інфо з https://mon.gov.ua/…/mon-provodit-nabir-pretendentiv-na…