Перша онлайн Регіональна зустріч

Сьогодні відбулась перша онлайн Регіональна зустріч! На засіданні були присутні представники Рад молодих вчених Івано-Франківської області! Можна звісно писати про те, що відбулась презентація діяльності Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки, презентація Рад молодих учених регіону, обговорили питання створення платформ для комунікації між науковцями, обміну досвідом між Радами молодих учених, тощо, але пост про інше.

Ми вдячні кожному учаснику зустрічі за участь, жваве обговорення, змістовні та цікаві презентації своєї діяльності. Ви нас надихаєте та даєте сил на нові звершення!

Ми вдячні та цінуємо підтримку Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Ви дозволяєте нам бути сміливими, рішучими, відкритими до нових видів діяльності.

Цінуємо Вашу увагу та підтримку. Завдяки Вам пишеться історія. Саме так, коли 18 лютого через загрозу мінування зустріч не було завершено, ми навіть і уявити не могли, що ця прикра обставина через два місяці стане елементом історії, адже сьогодні був новий формат, новий досвід взаємодії. А саме головне, Ви посприяли організації нового формату у комунікаціях між молодими вченими!!!

Возможно, это изображение (18 человек и текст)