Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківщини

У рамках реалізації проєкту Книга Захиснику відбулася важлива подія.

В Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківщини, що в місті Коломия, було передано понад 150 книг, зібраних молодими вченими області для воїнів.

Захід відбувся за сприяння ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу пана Євстахія Крижанівського, проректора з наукової роботи пана Ігора Чудика, заступника директора департаменту – начальника управління освіти і науки департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА пана Ігора Гаврилюка.

Від імені молодих учених Івано-Франківщини книги у шпиталь передали Голова Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук, секретар Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Андрій Хорольський, координаторка проєкту, голова Ради молодих вчених Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Мар’яна Верхотурова.

Особливу подяку висловлюємо пані Теодозії Яцишин – виконуючій обов’язки голови Ради молодих учених Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. До збору книг для воїнів долучилися молоді учені усіх вищих навчальних закладів, коледжів та наукових установ Івано-Франківщини.

За інформаційний супровід події висловлюємо особливу подяку пані Тамарі Приходько та її команді.

Дякуємо за теплу зустріч директору Обласного госпіталю ветеранів війни пану Володимиру Федоришину та всьому колективу шпиталю.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до цієї події!

Книга Захиснику – це можливість для українських молодих вчених – істориків, юристів, біологів, економістів, хіміків сказати ДЯКУЮ українським артилеристам, піхотинцям, розвідникам, військово-морським піхотинцям, десантникам і всім іншим Захисникам за можливість творити українську науку!