Шановні колеги!

Запрошуємо до участі в он-лайн лекції “Інноваційні технології розробки родовищ корисних копалин”, яка відбудеться у рамках лекторію “Наукові зустрічі / Scientific meetings” при підтримці Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Реєстрація на подію:

https://bit.ly/3KFzDtw

Наш спікер: Андрій Хорольський, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Відділення фізики гірничих процесів Інституту геотехнічної механіки ім. М.С. Полякова, секретар Ради молодих учених при міністерстві освіти і науки України, секретар Ради молодих учених при Відділенні фізики і астрономії НАН України.

У повсякденному побуті нас оточують вже звичні для усіх речі: гроші, посуд, будівельні матеріали, сонячні панелі, усілякі гаджети тощо – все це є продуктом інноваційних технологій у природокористуванні. З чого усе почалось? Як відбувався розвиток технологій розробки родовищ корисних копалин? Чи є взагалі перспективи для трансформації гірничозбагачувального комплексу? Чи можна назвати гірничозбагачувальний комплекс України інноваційними, і взагалі, і яке місце наша країна займає у світовій економіці природокористування? Відповідь на усі ці питання Ви отримаєте під час лекції. Також Ви дізнаєтесь про сутність інновацій та їх місце в системі виробництва, а також дізнаєтесь, чим загрожує відтермінування впровадження інновацій. Після цього перейдемо до ознайомлення з нетрадиційними технологіями відпрацювання родовищ горючих, рудних, гідромінеральних, нерудних, самоцвітного каміння та гірничохімічної сировини. Розберемо досвід застосування інновацій під час розробки родовищ корисних копалин в Україні.

?ФОРМАТ: в Zoom.

УЧАСТЬ ВІЛЬНА

Якщо бажаєте підтримати наш лекторій, щоб було більше заходів та відеоматеріалів:

https://www.patreon.com/scientificmeetings

Підписуйтесь на:

– офіційну сторінку лекторію “Наукові зустрічі / Scientific meetings”

https://www.facebook.com/scientific.meetings2020

– Youtube-канал лекторію

https://www.youtube.com/channel/UC0dqhipZiY3tQjvVQU2QLpw

– Канал новин лекторію на Телеграм

https://t.me/scientificmeetings

Прохання поширити інформацію та взяти участь у заході!