Книга захиснику України

Шановні друзі!

Маємо добрі новини!

Рада молодих вчених Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України долучилася до проєкту @Книга_Захиснику!

Науковці Інституту проводять низку наукових досліджень і практичних розробок з питань адаптації особи і спільноти до умов і наслідків воєнного конфлікту, надають психологічну підтримку учасникам АТО та членам їх сімей, а також ВПО і волонтерам. Молоді вчені зібрали книги, які вже найближчим часом будуть передані у військовий шпиталь.

Щиро дякуємо усім молодим вченим, що долучилися до проекту Книга_Захиснику та активну громадянську позицію! Особлива подяка за організацію збору книг пані Ірині Губеладзе!

Командою РМУ при МОН, за сприяння сучасних українських авторів та видавництв, ініційовано проведення проєкту «Книга захиснику», що полягає у наповненні бібліотек при військових шпиталях зібраннями сучасної української літератури різноманітних жанрів.

«Книга захиснику» – це можливість сказати «Дякую!» за цілодобову службу, за щохвилинний мир та спокій в українських родинах, за відвагу та незламну силу духу українського воїна.

Запрошуємо долучитися до збору книг для українських воїнів, що перебувають зараз у шпиталях.

Контактна електронна адреса: zknuga@gmail.com

У випадку виникнення додаткових питань просимо звертатися до координатора проєкту (Мар’яна Верхотурова +380969707937).

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)